11.01.2017-09:45 (Son Güncelleme:08.06.2023-14:26)


1

Elbisesini paylaşan genç kadın paylaşımın altına ise şu notu yazdı; "Akşam yemeğine gidiyorum çünkü bu elbiseyi giymek için bir nedene ihtiyacım vardı." 22 Aralık tarihinde attığı bu fotoğraf o kadar popüler oldu ki!



2

Bugüne kadar fotoğraf yaklaşık 4 bin 585 kez Retweet edildi ve 9 binden fazla beğeni aldı. Fakat bu beğeniler genç kadının güzelliğinden dolayı değildi.



3

Bordelon’un odası o kadar dağınıktı ki görenler gözlerine inanamadı! Fotoğrafın paylaşılmasının ardından Twitter kullanıcıları garip ama bir o kadar da eğlenceli bir yarışın içine girdi.



4

Kullanıcılar fotoğrafın belirli yerlerini yakınlaştırarak odada bulunan en saçma ve anlamsız şeyi bulmaya çalıştılar. Bir kullanıcı yere saçılmış şeker parçalarına dikkat çekerken, bir diğeri ise yerde bulunan kahverengi şeyin fare olduğunu söyledi.



5

Binlerce yorumla karşı karşıya kalan genç kız ise hiç beklenmedik bir tepki verdi.



6

Bordelon "bana odamı toplamamı söylüyorsunuz ama bu sizi hiç ilgilendirmez. Dağınık olduğum için bana mide bulandırıcı, işe yaramaz biri olduğumu söylemeyin" diyerek ona gelen eleştirilere tepki gösterdi.



7

Bununla yetinmeyen genç kız krizi fırsata çevirmeyi başardı. Bordelon, Gofundme sitesinde bir kampanya başlattı.



8

Genç kız, insanlardan kendisine temizlikçi tutması için para yardımı yapmasını istedi. Genç kız bu sayede 65 dolar topladı. İddialara göre kadının kocası ve yeğeni evi terk etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR