Dikkat! Final Belli Oldu! Son Miting Orada Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın gerçekleştireceği Erzurum mitingi 15 Nisan tarihine ertelendi.

30.03.2017-16:36 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Dikkat! Final Belli Oldu! Son Miting Orada Olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstasyon Meydanında saat 14.30’da gerçekleştireceği mitingin neden ertelendiğine ilişkin bilgi verilmedi. Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, "Cumhurbaşkanımızın 15 Nisan’da yani referandumdan 1 gün önce Erzurum’da bulunmasının Erzurum’a verdiği önemi ortaya koymaktadır" dedi.

ERZURUM'DA FİNAL YAPILACAK

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın Erzurum'da yapmayı planladığı programın ertelendiğini söyleyerek, "Cumhurbaşkanımız, yarın Erzurum'da olacaktı. Erzurum mitingini 15 Nisan'a erteledi. 15 Nisan, malum 16 Nisan'dan 1 gün önce. Erzurum'da muhteşem bir final olacak" dedi.

Bakan Akdağ, 16 Nisan'daki halk oylaması çalışmaları kapsamında geldiği Erzurum'da seçim otobüsüyle şehir turu atarak vatandaşları selamladı. Seçim otobüsünden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın İstasyon Meydanı'nda yapacağı mitingin 15 Nisan'a ertelendiği anonsu yapıldı. 
Şehir turunu tamamlayan Akdağ, AK Parti İl Başkanlığına gelerek partililerle görüştü. Akdağ, gerçekleştirdiği açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın için planlanan Erzurum mitinginin 15 Nisan'a ertelendiğini belirterek, Erdoğan'ın bugün Mardin'de olduğunu hatırlattı.

Erdoğan'ın Erzurum'da yarın yapmayı planladığı mitingin ise ertelendiğini söyleyen Akdağ, şunları söyledi: 

"Cumhurbaşkanımız, yarın Erzurum'da olacaktı. Erzurum mitingini 15 Nisan'a erteledi. 15 Nisan, malum 16 Nisan'dan 1 gün önce. Erzurum'da muhteşem bir final olacak. Ertelemenin çok hususi bir sebebi yok. Muhtemelen kendileri bu sebeple erteledi. Erzurum'u 15 Nisan'a, sayın Cumhurbaşkanımıza hazırlayacağız. Erteleme ile ilgili bize iletilmiş özel bir sebep yok. Ben özel kalemle de görüştüm. 15 Nisan'ı özellikle düşündükleri için o güne ertelediklerini söylediler. Biz Erzurum'da Cumhurbaşkanımızı finale yakışır müthiş bir coşkuyla ve kalabalıkla karşılayacağız. Erzurum'a da bu yakışır."

Kaynak: Hürriyet

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal