Küçükçekmece'de Eğlence Mekanına Saldırı: 1 Ölü

Gece saatlerinde eğlence mekanında tartışan bir grup, mekana kurşun yağdırdı. Açılan ateş sonucunda 1 kişi öldü.

17.10.2020-14:19 - (Son Güncelleme: 17.10.2020-13:51) Küçükçekmece'de Eğlence Mekanına Saldırı: 1 Ölü

İstanbul'un Küçükçekmece İlçesi Atatürk Mahallesi İkitelli Caddesi üzerinde bulunan bir müzikholde eğlenen bir grup ve mekanın sahipleri arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyürken, mekandan zorla çıkartılan grup müzikholden ayrıldı.

Mekandan ayrılan grup, kısa süre sonra daha kalabalık olarak geri döndü. Silahlarla geri dönen kalabalık grup, ellerindeki tabanca ve uzun namlulu silahlarla mekanı basarak müzikholü bastı. Silahlı saldırıda kurşunlardan birinin güvenlik görevlisi Volkan T.'ye isabet etti.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ HAYATINI KAYBETTİ

Mekandan çıkıp çevreye ve mekana kurşun yağdıran şüpheliler kayıplara karıştı. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kurşun isabet etmesi sonucu yaralanan güvenlik görevlisi Volkan T., Batı Bahat Hastanesine götürüldü. Saldırıda ağır yaralanan Volkan T., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın yaşandığı mekanı ve çevresindeki güvenlik kameralarını inceleyen güvenlik ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal